Video


SCROLL DOWN

Video


Våre tjenester


Våre tjenester


 

Hvordan vi gjør det

Våre foredrag skal være en opplevelse for de som er tilstede. En opplevelse som skapes sammen, nettopp fordi lagarbeid er så viktig i kreative prosesser. Delaktighet  er viktig for å få tak i metodene og tankesettet vi ønsker å gi fra oss. Vi har derfor en miks av forholdsvis korte bolker med undervisning som eksemplifiseres med diverse virkemidler: Videosnutter, enkeltoppgaver og improvisasjonsleker – alt for å utvide det kreative rommet inne i deg og i ditt arbeidsmiljø.

 

Tjenester vi tilbyr:

  • Foredrag om kreativitet med varighet fra en time til en hel dag.

    • Vi kan være en kort ”teaser” til resten av foredragene dere kjører iløpet av en dag, eller vi kan ha halv-dags eller heldagsopplegg

    • Med noe ekstra forhåndsarbeid kan vi tilpasse foredraget til utfordringer deres arbeidsmiljø står i

  • Lede en konkret workshop knyttet til konseptutvikling

  • Vi kan kartlegge kreativitetskulturen i bedriften, og foreslå og gjennomføre konkrete tiltak for å bedre denne

 

Sitater


Sitater


stock-photo-59563502-speech-bubble.jpg

Om oss


Om oss


om oss

 

Thor Einar Krogh er 44 år gammel og har 25 års erfaring som foredragsholder og taler. I løpet av disse årene har han passert 1000 foredrag.

Han har arbeidet med endringsledelse i flere organisasjoner og bedrifter. Kommunikasjon og ledelse er både en interesse, og hans kjernekompetanse.

Han har også ledet events og konferanser med opp til 2500 deltakere og med mer enn 100 medarbeidere.

 

Gunnar Bækkevold er 34 år gammel, utdannet journalist, men tok noen regifag i Australia for å få jobb i TV-bransjen. I 2013 kom karrierens foreløpige høydepunkt, da fagjuryen for Gullruten nominerte han som beste regissør for TV-serien ”En Ny Start” på TVNorge.

Han har gjennom hele arbeidslivet vært glad i og avhengig av kreative prosesser. I 2014 jobbet han som rådgiver og produsent av videoer gjennom PR-byrået Consilio Kommunikasjon. De siste årene har han også begynt med stand up og trives godt når andre mennesker får noe å tenke på blandet med litt latter. Han har til dags dato holdt mer enn 10 foredrag.